zondag 20 juni 2010

Echt heel nieuwsgierig

Tja, om toch een kleine indruk te geven van de nieuwsgierigheid van die twee kleine rakkers. We hebben de laden kasten al omgedraaid omdat deze niet fretproef zijn dus. Kito heeft in minder dan één seconde de lades open en alles dat er in zit uitgegraven om op te gaan naar de volgende lade. Hoe meer laden hoe leuker. Nu zitten daar allemaal kleine hobby spullen in zullen we maar zeggen. En er zitten 5 lades per zijde dus 10 per kast. En dit zijn twee kasten 20 lades dus. :) En alles netjes uitgesorteerd. Dus wat wil je als fretje nog meer dat dit eens lekker in de war te schoppen. Kortom, we hebben de kasten dus omgedraaid. Maarja, als je er eens bij moet? En de Fretsels hebben vrij spel?
Tja.... Kijk zelf maar.


Ze helpen je gewoon lekker mee met zoeken. En speiden gewoon alles uit zodat je goed kunt zien wat er in zit. Handig toch?

En tja..... Als je dan geholpen hebt word je moe. En ga je lekker slapen.

Nou ja, slapen?? Dit lijkt meer op een fretten coma dan op slapen. Je kunt hem dan overal beet pakken en hij word echt niet wakker hoor. Zo ligt hij dan echt een uur te pitten voordat hij verder in zijn mandje kruipt. Soms zakt hij dan met zijn kont gewoon op de vloer en blijft dan met de kop op het mandje liggen. Eens kijken of ik daar ook eens een plaatje van kan maken. Kajira heeft dat niet, die word niet zo snel zo moe dat ze zo diep slaapt. Als je haar maar aan één haar aanraakt is ze wakker en wil ze weer stuiteren.

Tot de volgende keer weer. :)

Geen opmerkingen: