maandag 26 juli 2010

Schapen vacht leuk he.

Een ballenbak kennen we allemaal wel denk ik. Of een bak met zand of grond er in zodat de fretjes kunnen graven. Maar ja, als je dat niet hebt of niet kwijt kan in huis dan kom je nog wel eens wat anders tegen. Zo heeft mij vrouw ook een hobby, zo een beetje alles met wol. Zo heeft ze ook nu weer een schapenvacht gekregen. Deze ook weer eerst gewassen en gedroogd. Nu de wol droog is moet dit nog verder verwerkt worden om gesponnen te kunnen worden op een spinnen wiel. Maar ja, zoals Rome niet in één dag is gebouwd, is de wol ook niet in één dag gesponnen en staat er dus een mooie metselkuip met wol in de kamer.

Dit tot groot vermaak van Kito en Kajira dus. Lekker graven. Kajira is niet te zien, zij zit er al helemaal onder..... Kito vind het maar een vreemd spulletje weer. Maar is ook wel even lekker aan het graven en spelen.


 Toch wel even heel nieuwsgierig naar wat dit dan toch weer niet is. Fretjes willen immers alles weten. En gelukkig nu mag het...

Kajira niet te zien. En nee dat komt niet door de schutkleur. Ze zit gewoon al helemaal onderin. En ik heb daar ook geen konijn of iets anders lekkers vestopt... 
Kito is even wat onwennig en neemt ook zo nu en dan even een poging. Het is wel spannend voor hem. Het echt spelen vind hij toch nog steeds lastig.

Geen opmerkingen: